Missie, waardes, doel

Elke vooruitgang bij LGMG versterkt de reputatie van Peinemann als een internationaal gewaardeerd merk in de sector van industrieel equipment.

1. Onze missie

Bij Peinemann streven we ernaar om de hoogste kwaliteit en innovatieve hoogwerkeroplossingen te bieden. Onze missie is om veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid in elke hoogwerker te integreren, om zo de werkprestaties op hoogte naar een hoger niveau te tillen.

2. Onze waardes

Veiligheid, gemak en klanttevredenheid vormen de kern van onze waarden. Wij geloven in het voortdurend verbeteren van ons verkoop- en verhuurvloot, logistieke diensten en het onderhouden van sterke relaties met onze klanten, en leveranciers.

3. Ons doel

Ons doel is om onze klanten te volledig te ontzorgen door het aanbieden van de juiste machines en services in de Nederlandse markt. We richten ons op het uitbreiden van ons servicepakket en de daarbij horende machines. 

Een initiatief van Peinemann

Hoogwerker.com is een initiatief van Peinemann. Dit samenwerkingsverband brengt de expertise en ervaring van Peinemann op het gebied van hoogwerkers samen met de innovatieve technologieën van LGMG. Dit partnerschap streeft ernaar hoogwaardige hoogwerkers aan te bieden, die voldoen aan de specifieke behoeften van diverse industrieën. Met een focus op veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie, bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers, ondersteund door de professionele dienstverlening en ondersteuning van Peinemann. 

Liever een machine huren? Ga naar Peinemann.nl

Ieder project vraagt om een eigen aanpak

Neem contact op voor
het juiste advies

Brochure aanvragen

Ontdek het volledige aanbod van onze hoogwerkers. Vraag nu de gratis brochure aan en krijg inzicht in onze uitgebreide collectie en hun unieke specificaties.

Consult aanvragen

Ontdek het volledige potentieel van onze hoogwerkers! Vraag een gratis consult aan met Arte, onze specialist op LGMG hoogwerkers.